Geen categorie

BEDRIJF | KAARTJE VAN KIM

Toen ik mijn examen voor de School voor Fotografie officieel gehaald had was het tijd voor een leuke Facebook-actie. Ik was razend benieuwd of mijn bericht gedeeld zou worden en wie ik er mee kon bereiken. Na een dag of twee kwam het op gang en uiteindelijk wist ik bijna 7.000 personen te bereiken. En dat geeft een energie! De winnares van mijn gratis fotoreportage was Kim Dekker, een ondernemende vrouw uit Leiden. Vorige week maandag spraken we af om een kop thee te drinken en gingen daarna aan de slag. Het resultaat? Portretfoto’s die Kim kan gebruiken voor haar eigen onderneming Kaartje van Kim. Daarnaast heeft zij nog veel meer creatieve ideeën waarbij deze foto’s heel goed van pas komen. Bedankt Kim voor de fijne ontmoeting!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s