Geen categorie

DON’T WORRY BEACH HAPPY

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen; ‘ik werk op zonne-energie!’. En ookal ben ik geboren in de winter, ik houd van de lente en de zomer. Deze maanden kunnen mij niet lang genoeg duren. Dus om op deze herfstachtige dag in juni de beach vibe te behouden post ik een blog over de shoots die ik voor moeder- en vaderdag heb gedaan op het Haagse strand.

De strandballen en schelpen waren trouwens een groot succes. En wat is er nou leuker dan spontane portretten waarbij ook de kids het helemaal naar hun zin hebben. Dat maakt een foto helemaal af en iets waar je steeds met een lach op je gezicht naar kijkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s