Geen categorie

TRAILER | TROUWEN IN DEN HAAG

Ik ben verslaafd aan mijn Macbook en ik heb een nieuw iets ontdekt; iMovie. Ik ben nooit bezig geweest met video, maar heb een aantal weken geleden een filmpje gemaakt voor mijn werk. En toen dacht ik ‘hé, dit is eigenlijk best wel leuk.’ Dus ben ik ook voor mezelf eens aan de slag gegaan. Weer een nieuwe manier gevonden om mijn portfolio met jullie te delen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s