Geen categorie

POSITIEVE ENERGIE

Wat was het leuk om Louisanne na zes jaar weer terug te zien. Vanuit Amstelveen kwam ze samen met haar lief en kleine Milou naar het Haagse strand om foto’s te laten maken van hun gezinnetje. Nu nog met zijn drieën, maar binnenkort komt er een tweede wonder bij. Louisanne was mijn collega tijdens mijn eerste baan bij Unique. Wat hebben we een lol gehad. En nu… na al die jaren voelde het alsof we elkaar nog wekelijks zien. Voor mij was het even een fijne ‘shot’ positieve energie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s