FAMILY SHOOTS

Naast business shoots kun je bij mij terecht als je gaat trouwen of fijne foto’s wilt laten maken van jouw gezin. Mijn favoriete locaties zijn de duinen of het strand, maar ook in de stad of het park zijn altijd mooie spots te vinden. Bekijk op deze pagina een selectie van bruiloften en families die ik in beeld heb gebracht. Enjoy!


Gemma en Niels

Dit stel woont inmiddels alweer een tijdje in New York, maar voor vertrek hadden Gemma en Niels een supermooie, Haagse bruiloft. De ceremonie vond plaats in de prachtige stadstuin van het Nutshuis. Na een tramrit door Den Haag eindigden we deze zonovergoten dag met een barbecue op het Scheveningse strand.


Maaike en Raoul

Eind juni staan de Haagse duinen volop in bloei. Een perfecte locatie voor het maken van kleurrijke foto’s. Grappig eigenlijk, ik realiseer me nu ineens dat het eerste beeld echt typisch Haags is: groen en geel. En omdat Maaike één van mijn besties is, heeft Raoul mij ook even vastgelegd op de gevoelige plaat. ㋡


Louisanne en Vincent

Mijn oud-collega Louisanne. Uit het oog, maar niet uit het hart! Na elkaar een paar jaar niet te hebben gezien, mocht ik de familie Klink fotograferen. Kleine Morris was in aantocht. Het was super gezellig en het weer op het strand van Kijkduin was die ochtend in augustus perfect.


Anouk en Bouke

Trouwen op het platteland. Op de boerderij van je (schoon)ouders. Een typisch Groningse boerderij met een nog mooiere Engelse tuin. Letterlijk en figuurlijk zo eentje uit een boekje. ‘S morgens regende het pijpenstelen, maar gelukkig kwam het zonnetje later toch nog tevoorschijn.


Nicole en Mitchel

Ook in februari is het mogelijk om buiten te fotograferen. De shoot met Nicole en Mitchel is hier het bewijs van. Het was de dag ervoor nog even spannend of het door zou gaan, want het regende die week veel. Maar deze zaterdagochtend was het droog. Bedankt voor de gezellige ochtend leuk stel!


Mag ik jullie fotograferen?

%d bloggers liken dit: